menu-mobile2.png

Neoline - verkkolaskutus

Neopostin palvelujen avulla voit automatisoida laskujen lähettämisen ja vastaanoton sekä arkistoinnin, vieläpä ilman kiinteitä kustannuksia. Laskut voi lähettää yhdellä klikkauksella suoraan taloushallinnon järjestelmistä. Yhtä helposti vastaanotat verkkolaskut suoraan järjestelmään.

Neopost haluaa tehdä laskutuksen puolestasi niin helpoksi kuin suinkin. Tapamme toimia perustuu Apixin kehittämään automaattireititykseen. Selvitämme puolestasi omien, jatkuvasti ylläpidettävien tietokantojemme avulla, haluaako asiakkaasi verkkolaskuja vai paperilaskuja. Laskut lähetetään vastaanottajalle aina halutussa muodossa – täysin virheettömästi. Uskomme omaan tekemiseen niin vahvasti, että uskallamme antaa toimitustakuun.

Sähköisesti läpi menneiden laskujen osuus kaikista laskuista on 79%.

Integraatio »

Neoline on suoraan yhdistettävissä kaikkiin taloushallinnon laskutusjärjestelmiin. Integrointi tehdään suoraan järjestelmään tai erillisen tietoliikenneohjelmiston avulla. Integraation jälkeen laskutus toimii automaattisesti.

Käyttöönotto »

Neoline käyttöönotto on helppoa. Tekninen tuki on sinuun yhteydessä ja antaa tarvittavat ohjeet sekä ohjaa rutiinien muodostamisessa. Käyttöönotto on niin mutkatonta, että annamme sinulle toimitustakuun. Palvelun käyttöönottoaika on keskimäärin kaksi viikkoa.

Hinnoittelu »

Neopostin palvelussa maksat vain perillemenosta, et lähettämisestä. Neopostin/ Apixin tietokannassa on ajantasainen tieto yritysten verkkolaskutusosoitteista. Tietokannan ansiosta laskut löytävät perille ja sähköisesti toimitettavien laskujen osuus on 79 % kaikista lähetetyistä laskuista. Tämä säästää huomattavasti rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa.

Osaaminen »

Neoline perustuu Apixin teknologiaan. Apixin avainhenkilöillä on laaja-alainen ja pitkä kokemus yritysten väliseen kaupankäyntiin liittyvien bisnesdokumenttien sähköisestä välityksestä. Apixlaiset ovat olleet ensimmäisten joukossa luomassa suomalaisten yritysten välistä verkkolaskutusta. Tämä työ jatkuu.


Lähetä yhteydenottopyyntö

Klikkaamalla alla olevaa painiketta pääset täyttämään yhteydenottopyyntö lomakkeen.

AVAA LOMAKE TÄSTÄ