menu-mobile2.png

« takaisin blogin etusivulle


Osoitteettomien suoramainosten lajittelu ja niputus koneellisesti säästävät aikaa ja rahaa

Digitalisaation myötä kirjepostin ja tilattujen paperilehtien jakelumäärä on laskenut, kun taas osoitteettomat mainoslähetykset ja kaupunkilehdet ovat säilyttäneet osuutensa markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

 

Ilmaisjakelulehtien ja osoitteettomien mainoslähetysten manuaalinen lajittelu on aikaa vievää. Uudella Duplo DM Mini Collation -koneella lopputuloksena saadaan jakovalmiit niput, jotka voidaan toimittaa suoraan jakajille, ja näin he voivat käyttää säästyneen lajitteluajan nippujen jakamiseen.

Kun lajitteluerä muodostuu 5-8 mainoslähetystä ja kaupunkilehdestä, kone pystyy lajittelemaan jopa 20000 mainoslähetystä tunnissa, joten se sopii suuremmillekin jakelumäärille.

“Jatkossa jakajien ei tarvitse enää itse lajitella mainos-lähetyksiä nippuihin vaan kone hoitaa sen automaattisesti. Laitteen asentaminen on helppoa ja laite toimii normaalilla verkkovirralla. Ensimmäiset laitteet Suomessa on asennettu Ilves Jakelu Oy:n Hämeenlinnan sekä Forssan jakeluhuoneisiin. Laitteet ovat osoittautuneet kustannustehokkaiksi ja toimiviksi ratkaisuiksi Ilves Jakelun tarpeisiin.” 

- Matti Suntio, myyntipäällikkö, Neopost Finland Oy

”Olemme siirtämässä osoitteettomien suoramainosten ja kaupunkilehtien jakelua myös sanomalehtien varhaisjakeluun, jolloin säästetään jakelukustannuksissa, etenkin kulkemisen osalta haja-alueilla.”
– Pertti Leppänen, jakelupäällikkö, Ilves Jakelu Oy

Tuotetiedot »


Matti Suntio ja Pertti Leppänen laitteen ääressä
Matti Suntio ja Pertti Leppänen laitteen ääressä

Lisätietoja:

Matti Suntio
Myyntipäällikkö, Neopost Finland Oy 
Puh. +358 40 771 0515 
matti.suntio@neopost.fi 

Pertti Leppänen
Jakelupäällikkö, llves Jakelu Oy
Puh. +358 45 7731 4006
pertti.leppanen@ilvesjakelu.fi